کارگاه آنلاین آشنایی با اسانس های خوراکی و روش های کنترلی آن

کارگاه آنلاین آشنایی با اسانس های خوراکی و روش های کنترلی آن

مخاطبین: مخاطبین: دانشجویان صنایع غذایی، تغذیه و مسولین فنی کارخانه های مرتبط سرفصل های کارگاه: مفاهیم اولیه طعم دهنده خوراکی تقسیم بندی اسانس بر حسب کاربرد آشنایی با آزمون حسی آشنایی با مواد اولیه اسانس خوراکی و کمیته های بین المللی اسانس بررسی روشه های کنترلی و مدارک انالیز و اشنایی با گاز کروماتوگرافی

ثبت نام زودهنگام
145,000 تومان
ثبت نام گروه 3 نفره(تخفیف دار)
400,000 تومان
خانم مهندس فراهانی
خانم مهندس فراهانی
کارشناس عالی اسانس های خوراکی، آرایشی و بهداشتی

جزئیات رویداد
  • تاریخ شروع
    ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
  • تاریخ پایان
    ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
  • وضعیت
    منقضی شده
  • استان و شهر
  • دسته بندی
  • آدرس
    تهران